Mathweb eTwinning projesi çalışmalarını tamamlandı.

MATHWEB

Türkiye, Romanya ve Yunanistan’dan okulların katılımıyla Şubat 2023 itibariyle çalışmalarına başlanan Mathweb adlı e Twinning projesinde sona yaklaştık. Okulumuz Matematik Öğretmeni Selime Delice nin okul ve proje koordinatörü olarak yürüttüğü bu projede 7. Sınıflardan kurduğu 6 kişilik takımı ile proje kapsamında planlanan tüm görevler başarıyla gerçekleştirildi. Mathweb projesi öğrencilerin ve öğretmenlerin bazı web2 araçlarını tanımasını, matematik derslerinde aktif şeklide kullanmasını ve bu sayede matematik derslerine olan ilgi ve motivasyonlarının artmasını amaçlamaktadır. Proje kapsamında öğrencilerimiz, Canva, Plickers, Phet, Visnos, Jigsawplanet, Matific web2 araçlarını derslerde ve ev çalışmalarında kullandılar. Bunların yanı sıra, Toy Theatre ve Wordwall gibi uygulamalarla da çalıştılar. Proje öğrencilerimizin dersleri daha farklı ve yenilikçi metotlarla deneyimlemesinin yanı sıra teknoloji okuryazarlığının gelişmesine katkı sağladı.

Yayın: 25.06.2023 - Güncelleme: 25.06.2023 12:51 - Görüntülenme: 157