T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Toki Fenertepe Ortaokulu

Haberler

Nis

 

         Kişisel Verileri Koruma Günü için  kişisel verilerin korunması konusundaki farkındalığı artırmak ve bu bilincin öğrenciler arasında yaygınlaşmasını sağlamak için okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Tuğba Aktoprak tarafindan bilgilendirici seminer verilip,  pano hazırlandı.

Mrt

 

 

     Okulumuz öğretmenleri ile birlikte Adıyaman ilinden gelen depremzede öğrencimize doğum günü süprizi yaparak hediyesini verdik .

Mrt

 

      2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları müsabakasında göstermiş  oldukları özverili çalışma ve mücadele  sonucunda kızlarımız şampiyon oldular.

      Yıldız Kızlarımızı tebrik ediyor,  turnuvada emeği geçen beden eğitimi öğretmenimiz Osman Baş  hocamıza teşekkür ediyoruz. 

Mrt

 

    İdarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul çalışanlarımız ile birlikte her sene yaptığımız geleneksel iftarımızı gerçekleştirdik.

Mrt

   

     "Digital Today,Digital Tomorrow" isimli Ka122 projemiz icin TOKİ Fenertepe Ortaokulu öğrencilerimizle İspanya'ya geldik. Alicante şehrindeki IES La Nucia okulu öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte, çeşitli Web2 araçlarının kullanımını öğrenmek ve sonrasında bu araçları kendi okulumuzda da tanıtıp yaygınlaştırmak, temel amacımız. Ev sahibi okulumuzun misafirperverliği bizim ve öğrencilerimiz için çok motive edici ve sevindiriciydi. Tanışma etkinlikleri ile projemize başladık. Okuldan sonraki zamanımızda da Valencia ve Benidorm şehirlerini ziyaret ettik.

Mrt

 

      İstanbul Basaksehir Gençlik Oyunları Kızlar ve Erkekler Ortaokul Canlı Langırt Turnuvası'nda öğrencilerimiz üstün başarı göstererek okulumuzdan çıkardığımız takımlarda  kızlarımız 1.  ve 3. olarak, erkek takimiz da 1. olarak kupalarını kaldırdılar. 

     Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

 

     2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Voleybol Müsabakası'nda Yıldız kızlarımız üçte üç yaparak gruptan 1. çıkmış ve çeyrek finale yükselmişlerdir.   

     Öğrencilerimiz ve Osman BAŞ hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. 

Şbt

"Asrın Falaketi"nde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, kayıplar veren vatandaşlarımızın acısını paylaşıyoruz. 

  Toki Fenertepe Ortaokulu olarak okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerimize 6 Şubat depreminin 1. yıl dönümünde vefat eden vatandaşlarımızın anısına lokma ikramı yapıldı.

Şbt

 

      2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Karne Törenimiz ile kapattık. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz .

Şbt

 

         Okulumuz 2022-2023 dönemi Etwinning projesi "MathWeb", hem Ulusal hem Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır. Ayrıca projemiz Türkiye geneli 11.000 Etwinning projesi içinden ilk 200 proje arasına girmiş, proje koordinatörümuz Antalya14. Ulusal Etwinning Konferansı'na davet edilmiştir.

Şbt

Kas

 

      24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında okulumuz konferans salonunda kutlama programı düzenlendi ve öğretmenlerimiz akşam yemeğinde biraraya geldi. Ayrıca öğretmenler gününü zarif hediyeleriyle kutlayan okul idaresine ve emeği geçen herkese  çok  teşekkür ederiz.

     Tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun...

Kas

 

        Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 85'nci yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Türk milletinin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanını, bağımsızlık ateşini yakan ebedi komutan, eşsiz devlet adamı büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK her zаmаn yüreğimiz de yаşаyаcаksın.

        Anma töreninde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas


        Veli Akademileri kapsamında okulumuz velilerine yönelik rehber öğretmenimiz Meltem Erdem tarafından uyum ve davranış sorunları konulu seminer çalışması yapılmıştır. Seminere katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

     

    İstanbul Vialand gezisi ile öğrencilerimiz doyasıya eğlenme fırsatı buldular.