2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem 2. Sınav Takvimimiz.

Şbt

Öğrencilerimizin akademik, kültürel, sosyal vb. gelişimlerini takip edebilmek, okul veli işbirliğini artırmak için öğretmen  veli ve öğrenci görüşmelerini daha etkili ve verimli kılmak amacıyla belirlenen gün ve saatlerde velilerimizi öğretmenlerimizle bireysel görüşmeler yapmak için okulumuza bekliyoruz.

Şbt

Şubat ayı veli akademileri "Anne Baba Tutumları" konulu seminer çalışması 28 Şubat 2024 Çarşamba günü saat 11.45'te okulumuz harezmi sınıfında gerçekleştirilecektir.

Tüm velilerimiz davetlidir.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem 2. Sınav Takvimimiz.

Kas

Kasım ayı veli akademileri aile içi ilişkiler sorunları konulu seminer çalışması 30 Kasım 2023 Perşembe günü saat 11.30 da okulumuzda gerçekleştirilecektir.

Kas

Okulumuzun 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem Veli Toplantısı 26 Kasım 2023 tarihinde Pazar Günü Saat 11.00 da okulumuzda yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

Ekm

Ekim ayı veli akademileri uyum ve davranış davranış sorunları konulu seminer çalışması 27 ekim 2023 saat 11.30 da okulumuzda gerçekleştirilecektir

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem 1. Sınav Takvimi

Haz

The e-book of our project "Creativity and Technology in Math Design" is ready. It is a summary of our activities. Thanks to every student and every teacher. Everybody worked a lot. And as a result, the project is really successfull.

"Creativity and Technology in Math Design":"Matematik Tasariminda Teknoloji ve Yaraticilik" adli e-twinning projemizin E-kitabi hazirlandi. Bu kitap projedeki aktivitelerin bir ozetidir. Projedeki her ogretmene ve her ogrenciye cok tesekkur ederiz. Herkes cok emek verdi. Cok calisti.   Sonuc olarak basarili bir proje gerceklestirdik.

E-Kitaba ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

May

Okulumuz "Okul Disarda" etkinligine aktif olarak katilmistir.Our school has actively participated in "Outdoor Classroom Day" evet actively.

May

We had a meeting on 18.05.2021 and Mechanical Engineer OLCAY AVCI attended the meeting. He gave us information about the professions of the future.

It was a very nice meeting, thank you everyone.

Dunku toplantımıza Makine Mühendisi OLCAY AVCI katıldı. Bize geleceğin meslekleri hakkında bilgi verdi Uzman kişimiz  projemize katıldı. Çok güzel bir buluşmaydı, herkese teşekkür ederim.

May

Today, our Etwinning Project Group had a webinar about Etwinning Day which is celebrated on 9 May. Students prepared their posters and we talked about our project. It was an enjoyable and helpful webinar.

@creativitytechnologymathematic

Bugün, Etwinning Proje Grubumuz, 9 Mayıs'ta kutlanan Etwinning Günü ile ilgili bir web semineri düzenledi. Öğrenciler afişlerini hazırladılar ve projemiz hakkında konuştuk. Eğlenceli ve faydalı bir web semineriydi.

@creativitytechnologymathematic

May

Okulumuz ogrencilerinden Kaan G. Zumra K. ve Zehra A., etwinning projemiz "Creativity and Technology in Math Design: Matematik Tasariminda Yaraticilik ve Teknoloji" kapsaminda "Cartoon Magazine: Karikatur Dergisi" etkinligi icin resimlerdeki calismalari yaptilar.