Toki Fenertepe Ortaokulu

0 (212) 7778732
Adres
KAYABAŞI MAH. BOTANİK SK. TOKI FENERTEPE ORTAOKULU BLOK NO: 6 BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerimizi, Milli Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak, okul öncesi öğretimin ve İlköğretimin amaçları doğrultusunda kişisel, insanlık ilişkileri, ekonomik, ve toplum hayatı bakımından en üst seviyede yetiştirerek yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazırlamak temel işlevimizdir.
Misyon
Öğrencilerimizin; bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen, araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, ortak bir genel kültürle, soruların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen, vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim öğretim yapılmaktadır.
Ulaşım
Okulumuzun yakınından 79M Mecidiyeköy, 79F Başakşehir, MK22 Arnavutköy, 78F Yenibosna otobüsleri geçmektedir. GOP- Kayaşehir minibüsleri okulumuzun kapısının önünden geçmektedir.
Okulumuzda servis hizmeti bulunmaktadır.
Fenertepe´de 11. Bölgede yer almaktadır.
İlçe merkezine 7 km uzaklıktadır.
FUTBOL,BADMİNTON,VOLEYBOL,BASKETBOL
TÜBİTAK ETKİNLİKLERİ